logo

Pozovite nas!

Tel: +36 30 374 9650,
Tel/fax:+36 29 351 185

Vecsés, Üllői út 859.

info@airportparkingcenter.hu

NAŠA ADRESA

2220 Vecsés, Üllői út 859.

GPS koordinate:

  • N: 47,42090
  • E: 19,24131

Route planner

Mapa

Pažnja!

Ukoliko imate GPS uređaj molimo da memorišete dole navedene GPS koordinate umesto adrese, pošto znamo iz iskustva da navigacija na osnovu adrese na pojedinim uređajima Vas ne dovodi na našu lokaciju.

Postupak parkiranja

DOLAZAK I PARKIRANJE

Nakon dolaska u naš aerodromski parking i kratkih administrativnih formalnosti Vi (ili ukoliko to želite, naš saradnik) parkirate vozilo na parking mesto.koje i Vama odgovara.Istovremeno se vaš prtljag prenosi u minibus koji obavlja transfer do aerodromskog terminala.

TRANSFER

Nakon utovara prtljaga Vas i vaše putnike naš saradnik minibusom prevozi na aerodrom Franc List ili odgovarajuće mesto prevoza. Svakako, naši saradnici Vam pomažu prilikom odlaska i povratka u prenosu Vašeg prtljaga, kako kod aerodroma tako i na našem parkingu.

PARKING KARTA

Nakon administrativnih formalnosti izdajemo Vam parking kartu sa kojom, prilikom povratka, preuzimate svoje vozilo.

POVRATAK

Nakon što sleti Vaš avion i preuzmete prtljag, nazovite broj telefona naznačen na parking karti kako bi naš saradnik došao po Vas na odgovarajući terminal aerodroma.

POTREBNA VREMENA

Nakon dolaska na naš parking vreme potrebno za administraciju odnosno parkiranje i prenos prtljaga u minibus za transfer, iznosi oko 10-15 minuta. Aerodrom Franc List se nalazi na oko 1,5 km od našeg aerodromskog parkinga što zahteva oko 10-20 minuta vožnje do terminala, zavisno od saobraćajnih uslova. Prilikom povratka, računajući od Vašeg telefonskog poziva, stižemo po Vas do naznačenog terminala za 15-20 minuta.

Made by: the eXpons