logo

Pozovite nas!

Tel: +36 30 374 9650,
Tel/fax:+36 29 351 185

Vecsés, Üllői út 859.

info@airportparkingcenter.hu

NAŠA ADRESA

2220 Vecsés, Üllői út 859.

GPS koordinate:

  • N: 47,42090
  • E: 19,24131

Route planner

Mapa

Pažnja!

Ukoliko imate GPS uređaj molimo da memorišete dole navedene GPS koordinate umesto adrese, pošto znamo iz iskustva da navigacija na osnovu adrese na pojedinim uređajima Vas ne dovodi na našu lokaciju.

Najčešća pitanja (FAQ)

Kako da izračunamo koliko iznosi cena parkiranja?

Računamo započete dane stim da dan računamo 24 časa a ne kalendarski dan. Na to računamo i dva časa “vremenske tolerancije” koji su pokriveni cenom parkiranja za 24 časa.

Dakle, ukoliko npr. stignete danas u 16:00 časova na naš parking, tada ukoliko napustite parking sutradan do 18:00 časova (u šta je uračunato i napomenutih 2 časa vremenske tolerancije), računamo jedan dan parkiranja, a ukoliko parking napustite nakon 18:00 časova računamo dva dana parkiranja.

Kako æu se kod povratka vratiti sa aerodroma do svog vozila?

Nakon što Vaš avion sleti i preuzmete prtljag, nazovite broj telefona naznačen na parking karti kako bi naš saradnik došao po vas minibusom na odgovarajući terminal aerodroma.

Da li se parking može platiti bančinom karticom?

Da, postoji mogućnost plaćanja parkinga bančinom karticom!

Šta pokriva pokrivena garaža?

Pokrivena garaža podrazumeva potpuno pokriveni i zatvoreni prostor u našoj parkirališnoj zgradi.

Za vozila koja se parkiraju u zatvorenoj garaži obavezno je, iz protivpožarnih razloga, predati ključeve od vozila!

Da li se više isplati ići svojim vozilom do aerodroma nego taksijem?

Opšti, za sve situacije važeći odgovor nije moguće dati jer on zavisi od toga gde stanujete i na koliko dana putujete. Predlažemo da procenite koliko staje taksi od mesta Vašeg polaska do aerodroma (računajući oba pravca: i tamo i nazad) i koliko iznosi parkiranje za dane koji ste na putu. Nemojte zaboraviti da uračunate i cenu benzina. Iz našeg iskustva, u većini slučajeva je značajna cenovna razlika u korist kombinacije prevoza sopstvenim vozilom i parkiranja kod nas.U slučaju da su cene približne uzmite u obzir i to da, ako se prevozite sopstvenim vizilom i parkirate kod nas, tada je Vaše vozilo u sigurnosti na čuvanom prostoru.

Da li imam i drugih troškova?

Osim cena naznačenih u našem cenovniku nemate drugih troškova, dakle nema skrivenih troškova!

Kako mogu da promenim rezervaciju?

Ukoliko Vam se promeni vreme polaska ili dolaska molimo da to javite našim saradnicima putem e-maila ili telefona na kontakte naznačene na ovim stranicama. Za promenu termina ne snosite nikakve posebne troškove.

Ipak ne želim da koristim veæ rezervisani parking. Šta mi je potrebno činiti?

Ukoliko ipak ne putujete, molimo da u e-mailu ili putem naznačenih telefona to javite našim saradnicima. U slučaju otkaza rezervacije ne zaračunavamo nikakve troškove.

Šta je razlika između otvorenog parking prostora i pokrivene garaže?

Na otvorenom parking prostoru vozila su otkrivena, nisu ispod nekog krova,a u pokrivenoj garaži su u natkrivenom zatvorenom prostoru u parkirališnoj zgradi. Stoga je i nešto niža cena za parkiranje na otvorenom prostoru. Pored toga druge razlike nema između dve vrste parkinga, oba su u čuvanoj parking zoni.

Da li se mogu parkirati i komercijalne/radne mašine?

Na našem parkingu smeštenom na području Budimpešte i Večeša, na za to posebno odvojenom i prostoru obezbeđujemo parkiranje i čuvanje komercijalnih vozila i radnih mašina na kraći ili duži vremenski period.

Cene prema Vašim zahtevima usklađujemo sa dužinom parkiranja, učestalošću parkiranja, dimenzijama vozila. Molimo da tražite od nas ponudu.

Praktično obezbeđujemo mogućnost parkiranja za bilo koje komercijalno vozilo ili radnu mašinu:

  • Kamion (do 1,5 - 7,5 tona), furgon
  • Autobus, minibus, transporter
  • Radna mašina
  • Poljoprivredne mašine

...itd.

Nazovite nas na sledeći broj telefona: +3630-374-96-50

Made by: the eXpons